Groepsbegeleiding in de zorg

Iedereen is uniek. Het kost soms jaren voor een cliënt om te ontdekken wat zijn of haar talenten zijn. Om dit te ontdekken hebben ze soms hulp nodig, leiding, creativiteit. Het is een uitdaging om als individu op te gaan in een groep, organisatie, harmonie. Samen krijg je iets moois. Lukt het de cliënt niet zelf, dan wordt het een uitdaging voor ze om te leren hoe ze hun eigen plek kunnen innemen. Daarvoor is een proces nodig met veel geduld. De kern is dan om te leren hoe ze passend hun eigen plek innemen in het geheel. Binnen leiderschap en groepsverband.

Mannelijke kwaliteiten in de zorgverlening

Bij groepsbegleiding kan het mannelijk aspect soms ontbreken en heel erg nodig zijn. Condenz biedt deze ondersteuningen met een stevige persoonlijkheid, betrouwbaarheid, het bieden van structuur en duidelijkheid en een analytisch en empatisch vermogen.

Condenz werkt, pakt aan. Geeft ondersteuning met kwaliteit, stijl en aandacht. Dient om het vaste personeel te ontlasten.

Belangrijke waarden bij groepsbegeleiding vinden wij: het bieden van grenzen en duidelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid, trouw, verantwoordelijkheid en degelijke stabiliteit.

Groepsbegeleiding in de zorg

Groepsbegeleiding in de zorg

Condenz ontzorg zorgverleners wanneer er een gat in het rooster komt, in de vakantieperioden, bij ziekte of verlof. Met kennis, ervaring en passie begeleiden wij groepen binnen de verstandelijke gehandicaptenzorg, psychiatrie en kinder- en jeugdzorg.
Individuele begeleiding in de zorg

Individuele begeleiding in de zorg

Individuele begeleiding kan noodzakelijk zijn voor sommige cliënten, ook voor kortere periode. Condenz biedt ondersteuning voor het zorgteam door 1-op-1 begeleiding voor de cliënt, met rust, aandacht en duidelijkheid.

Interesse in een eventuele samenwerking?
Laat het weten!

 

Neem contact op!