Over Condenz

U bent bij Condenz aan het goede adres als er ondersteuning nodig is die degelijk en duidelijk is. Met een betrouwbare en rustige houding.

We zijn er ter ondersteuning van cliënten bij zorginstellingen en daarnaast ook in de thuissituatie. Condenz richt zich met haar zorg en ondersteuning op verstandelijk gehandicapten, psychiatrische cliënten, kinderen en jongeren. Cliënten met autisme, ook met doofheid of het syndroom van Prader-Willie, kunnen bij Condenz terecht. We ondersteunen vooral groepsbegeleiding en individuele begeleiding wordt ook geboden, daar waar dit noodzakelijk is. Condenz biedt haar zorg en ondersteuning met rust, geduld en aandacht.

Condenz, terug naar de basis

De naam Condenz is met zorgvuldigheid gekozen. Water is een basisbehoefte en kent meerdere fasen, net als in ons leven. Water is transparant, verfrissend, niet verslavend. Het dwingt je om uit je begeerte te komen en terug naar de basis te gaan. Het geeft je veel mogelijkheden om de basis in het leven te regelen/ op orde te brengen. Tevreden te zijn met water.

Condenz of condens is simpelweg vocht dat eerst als wateramp in een ruimte aanwezig is, maar vloeibaar wordt op het moment dat het met een kouder oppervlak in aanraking komt. Indien je bijvoorbeeld een koud raam of een koude muur in je kamer hebt, dan zal het vocht daarop 'condenseren'.

Hoe gaat Condenz te werk

Voordat een samenwerking met Condenz tot stand komt zullen we een kennismakingsgesprek hebben, vrijblijvend. Gesprekspunten daarbij zullen zijn:

  • kennismaken, wat zijn elkaars kernwaarden en werkwijzen;
  • we willen graag de wensen inventariseren van de doelgroep;
  • bespreken wat de knelpunten en aandachtspunten zijn.

Na de kennismaking willen we graag 1 of 2 diensten meedraaien. Zo kunnen we aan elkaar wennen en bespreken hoe we verder gaan. 

Condenz richt zich op

Interesse in een eventuele samenwerking?
Laat het weten!

 

Neem contact op!